Overkapping 4x3m

Overkapping 4x3m

Categorie : Projecten

4×3 overkapping Deze overkapping was voor een jong stel die een kleine hebben en 1tje die nog in de buik zat. En ze wouden een plek waar ze 3/4 jaar van konden genieten en lekker buiten konden zitten. Deze meneer had het totaal beeld precies in zen hoofd, en die hebben we met ze 3en uitgewerkt in het begin hebben we veel overlegt omdat sommige dingen toch beter konden of toch nog anders moesten worden maar daar zijn helemaal uitgekomen en het resultaat mag er wezen. Ze wouden moderne look maar toch met de mooie balken in het zicht, zo hebben we het plafond waar je tegen aan kijkt van garantieplaat gemaakt net zoals het boeiboord uitstekend voor buitengebruik en onderhoudsvriendelijk is om de 4 jaar schilderen dan blijft mooi. Achter de wand zitten de electronica voor de spotjes zo hebben we in de wand gedeelte demontabel gemaakt dat je er altijd bij ken. Dubbel plafond toegepast voor sterkte van de constructie en ivm inbouwhoogte van de spotjes. De balklaag frezen we in de hoofdconstructie voor een zeer mooi resultaat en dan we geen schroeven in het zicht hebben alles Blijft zeer clean. Een overstek net als in deze over overkapping kennen we toepassen meestal houden we 20cm aan dat is visueel gezien het mooiste. Het boeiboord hebben we uit 2 delen gemaakt omdat die wat groter moest worden omdat de klant de randbalk niet in het zicht wou hebben daar hebben we ook voor gezorgd. Klant zeer tevreden wij ook tevreden.